Xolaris levererar strategiska insikter genom struktur och analys av massiva dataflöden, rörelse och positioner. Myndigheter och stater runt om i världen kan använda de väl beprövade lösningarna för att skydda sina invånare mot bland annat smittspridning, terror, bränder och andra katastrofer.

– Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas. Med anledning av den ökade oron i omvärlden, orsakad av bland annat Covid-19, har efterfrågan på våra lösningar ökat radikalt. Nya utökande och moderniserade regelverk påskyndar efterfrågan, framförallt i Europa, säger Amalendu Parasnis, tf. VD och grundare.

Innovativ produktion

För att bibehålla de högt ställda kvalitetskraven på produktutveckling och leveransförmåga söker man kontinuerligt nya medarbetare som vill bidra till Xolaris arbete, och hjälpa företaget behålla den ledande position på marknaden.

– Hos Xolaris trivs människor som gillar utmaningar, högt tempo, nära relation till kunderna, har ett starkt driv och gillar att göra skillnad på riktigt. I nära samarbete med våra kunder runt om i världen jobbar vi hårt för att utveckla lösningar som bidrar till tryggare samhällen. Vi är ett innovativt produktbolag bestående av nya och erfarna medarbetare, som arbetar med avancerad teknik där vi ständigt bryter ny mark och drivs av morgondagens utmaningar.

Just nu: söker VD

Xolaris huvudkontor må vara i Luleå, men bland både kunder och medarbetare har man en global närvaro. Komplexa frågor är vardagsmat, och duktiga specialister driver arbetet framåt. Medan man alltid söker systemutvecklare som vill arbeta med världsledande teknologi och vara del av tillväxtresan, söker Xolaris nu också en VD.

Sökande ska ha en stark entreprenörskänsla med både viljan och förmågan att ta verksamheten in i en ny era. Personen måste vara beredd att resa runt om i världen för att göra affärer, och ser fram emot en roll där den bidrar till att rädda liv varje dag genom världsledande teknologi i ett företag med nära kundrelationer, hög tillväxt och ett seniort team. Rätt kandidat kommer även erbjudas möjlighet till delägande i Xolaris.  

– För att lyckas i rollen som VD ska man vara orädd, beredd att fatta snabba beslut med ibland begränsad information. Att våga och vilja vinna, avslutar Amalendu Parasnis.

Läs mer om VD-tjänsten och skicka in din ansökan: www.recruto.se/apps/ads/view/id/34459-ponto-ab-lule-xolaris-civil-security-soker-en-vd/tracking/1103

Besök Xolaris hemsida: www.xolaris.se